Takkesang til konfirmation

takkesang konfirmation

Takkesang til konfirmationen – sådan gør du

Når dagen endelig kommer, hvor din konfirmation står for døren, og dine nære familie og venner har sagt ja til at deltage, er det en god idé at forberede et indslag. På din konfirmation bliver du sat i centrum, og dine gæster værner om dig og fejrer dig med sange, gaver og taler. 

Når dagen er omme, vil du helt sikkert sidde tilbage med en følelse af at være blevet værdsat. Derfor er det en god idé at forberede en takkesang, så du kan få sagt en barmhjertig tak til dine deltagende. Læs her hvorfor.

Hvorfor skrive takkesang til konfirmation?

Igennem sange kan du nemmere få sagt det, du gerne vil sige, uden du behøver at stille dig op og tale. Sange kan være meget sigende, og ofte behøver man ikke gøre mere end dét. Derfor er det en god idé, hvis du forbereder en sang, så du sidst på dagen kan takke alle dem, der er med til at gøre din dag god. Måske er du umiddelbart ikke vant til at skrive sange, og derfor virker det lige nu som en udfordring. Men tvivl ikke – her er hjælp at hente.

Når du først har besluttet for dig for at skrive en sang, er det første, du kan gøre at sætte dig ned og brainstorme over, hvad der skal med i sangen. Skriv ned i punktformer, hvad du gerne vil sige med din sang. Derefter kommer den proces, hvor du skal sammensætte talen ud fra det, du har skrevet. Her er det en god idé først at finde en melodi, så du nemmere kan skrive de forskellige vers og omkvæd. 

Det er altid en god idé at stjæle en melodi fra en sang, så folk er helt med på, hvordan sangen skal synges. Ved at skrive en sang, kan du få sagt tak til både dine forældre, men også dine gæster. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *