Konfirmationskort

konfirmationskort

Konfirmationskort – Hvordan skrives et sjovt og sødt et – 5 eksempler

Hvis du skal give en gave til en konfirmand, så er det meget normalt, at man vedlægger en form for kort. Det er dog ikke helt så let, som det lyder, da man selvfølgelig også skal skrive en god tekst til dette kort. Hvis det ikke er noget, du finder helt så nemt, så kan du dog finde lidt inspiration til, hvordan du kan skrive en tekst.

Der er ikke nogen egentlige regler for, hvad der skal stå i et sådant kort. Derfor er det i sidste ende også op til dig selv, hvad du ønsker at skrive i dit kort. Det skader dog ikke, at du gør lidt ud af det, så det ikke virker som et generisk kort, du har købt i Netto. Så er det faktisk lige før, det er bedre, at du helt undlader et kort.

Et konfirmationskort må gerne være personligt

Der sker ikke noget ved, at du gør et konfirmationskort personligt. Faktisk vil det kun være en fordel, hvis du gør det. Som med ethvert andet kort, så er det en del sjovere for modtageren at læse det, hvis han eller hun kan mærke, at det kommer fra hjertet. Det viser også, at det er et kort, man faktisk har gjort noget ud af.

Det er især noget, der er vigtigt, hvis der er tale om et kort, der skal gives til én, der står dig nært. Hvis det fx er et kort, der skal gives til din søn, din kusine eller noget helt tredje, så må det gerne have en tekst, der bærer præg af jeres tætte relation. Husk også på i denne forbindelse, at du ikke behøver at holde igen.

Hvordan skal et konfirmationskort se ud?

Det er ikke kun teksten, der skal være styr på. Det skal også være et kort, der har et pænt udseende. Det er klart bedst, hvis du enten kan finde ét, der er direkte lavet til at være et konfirmationskort, eller hvis du kan finde ét, der harmonerer med én af konfirmandens store interesser. Der findes dog også andre muligheder.

Hvis du har styr på denne del, men blot mangler teksten, så kan du herunder finde en række teksteksempler.

Eksempler på tekster til konfirmations

Eksempel #1:

Kære NAVN,

Et stort tillykke skal lyde her på din specielle dag. Du har gjort os så stolte gennem tiderne, og vi glæder os til at se, hvad din fremtid bringer. Vi håber at du får en fest, der er lige så god, som du har håbet. Vi håber også, at du bliver rigtig glad for vores gave – forhåbentligvis er det lige, hvad du manglede!

Kærlig hilsen,

NAVN & NAVN

Eksempel #2:

Kære NAVN,

Herfra skal der lyde et højt hurra. Du er nu blevet konfirmeret og har slået hul på et nyt kapitel af dit liv. Hav dog ikke for travlt med det hele. Husk også at stoppe op og nyde det hele. Vi håber, at du får den bedste dag, du kunne ønske dig i dag. Selvfølgelig håber vi også på, at du kan bruge den gave, vi har haft med.

De bedste hilsner,

NAVN & NAVN

Eksempel #3:

Kære NAVN,

Sikke tiden går. Jeg kan stadig husk, da du blot var en lille dreng. Det er ligger dog bag dig, for nu træder du nemlig ind i de voksnes rækker – det har du sikkert også fået at vide i alle de andre kort, du har fået. Må du få en fantastisk dag, der byder på alt, hvad du kunne ønske dig. Jeg håber også, at du bliver glad for gaven.

Med venlig hilsen,

NAVN

Eksempel #4:

Kære NAVN,

Et klogt ordsprog siger som følgende: ’Dine drømmer bliver først håbeløse den dag, du opgiver at følge dem’. Husk derfor altid at følge dine drømme – så skal du nok komme langt. I dag skal du dog blot nyde dagen og de mange gaver, du bliver forkælet med. Du ønskes en skøn dag i selskab med dine nærmeste.

Hilsner fra NAVN

Eksempel #5:

Kære søn/datter,

Du ønskes hermed et stort tillykke med din konfirmation. Vi kan stadig huske den dag, du blev født. Det føles som om, at det var i går, men mange år er gået siden da. Gennem tiderne har vi skabt mange gode minder sammen, og vi håber selvfølgelig at kommer til at vare ved på denne måde.

Vi er meget stolte over at være dine forældre, og vi er mindst lige så stolte over den person, du er blevet. Du skal blot blive ved med at følge dit hjerte, så skal du nok ende netop dér, hvor du gerne vil ende. Må din dag blive fyldt med glæde, kærlighed og en masse gode gaver – vi håber i hvert fald du kan lide vores!

Kærligste hilsner fra din mor og far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *