Takkekort til konfirmation

takkekort konfirmation

Takkekort til konfirmation – 3 eksempler

Når din konfirmation er overstået, så er det tid til at få sendt takkekort ud. Det er helt normal kutyme at gøre dette. Der er ikke nogen faste regler for, hvornår de skal være sendt ud, men det er dog en god idé, at du får gjort det i god tid. Hvis får sendt dem ud i god tid, så er du sikker på, at din konfirmation ikke er blevet glemt.

Det er ikke alle, der er af den opfattelse, at det er noget, der er værd at bruge tid på. Det ændrer dog ikke på traditionen ved det. På trods af, at det kan være lidt af et arbejde at få sendt et kort ud til alle dem, der har været med til din konfirmation, så er det trods alt en tradition – og de vil med garanti sætte pris på dit kort.

Hvad er et takkekort helt præcist?

Det er ikke alle, der er klar over, hvad et takkekort helt præcist er. Hvis du er én af dem, så kan du få en bedre idé om, hvad det egentlig er. Det er i bund og grund blot et lille og simpelt kort, man sender med posten til de gæster, der har været med til din konfirmation, så du kan takke dem for deres deltagelse og deres gave.

Der er mange, der tror, at det skal være en lang tekst. Sådan er det dog slet ikke. Faktisk skal det blot være en kort tekst, hvor du siger tak til dine gæster for, at de har været med til din konfirmation og, at de har givet dig en gave. Derfor er det heller ikke en tekst, du behøver at tænke så meget over, da den skal være ret kort.

Hvordan skal et takkekort se ud?

Der er ikke nogen reelle krav til, hvordan et takkekort skal se ud. Derfor er det også lidt op til dig selv. Hvis du sender dem ud kort efter din fest, så er det dog en oplagt idé, at du holder samme tema, som til din fest. Det er dog ikke et krav, hvorfor du også kan købe en hvilken som helst form for takkekort til din konfirmation.

I stedet for blot at sende et kedeligt kort ud, så er det dog en god idé at købe eller lave nogle flotte kort. På denne måde får du rundet din konfirmation af på bedste vis. Det er nemlig det sidste skridt ved at holde en konfirmation. Når du har sendt dine takkekort ud, så er der ikke længere andet, der skal være styr på.

Hvis du allerede har styr på denne del, så kan du finde lidt inspiration til at skrive din tekst herunder. Her kan du også se, at der ikke er noget behov for, at den behøver at være specielt lang. Du kan bruge dem som lidt inspiration eller du kan bruge hele teksten. Det er helt op til dig selv.

Eksempler på tekster til takkekort

Eksempel #1:

Kære NAVN,

Tak for opmærksomheden ved min konfirmation. Der skal også lyde en stor tak for din gave.

Jeg havde en helt fantastisk dag, som jeg sent vil glemme.

Kærlig hilsen,

NAVN

Eksempel #2:

Kære NAVN,

Tak fordi du var med til at gøre min konfirmation til noget helt uforglemmeligt. Jeg er også dybt taknemmelig for din gave!

Det var en rigtig god fest, som jeg kommer til at se tilbage på i rigtig mange år.

De bedste hilsner,

NAVN

Eksempel #3:

Kære NAVN,

Tusind tak for din opmærksomhed og deltagelse ved min konfirmation d. XX/XX.

Jeg havde en rigtig dejlig dag, der bød på en masse gode stunder og fantastiske gaver.

Med varme hilsner,

NAVN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *