Konfirmations tema

tema til konfirmation

Tema til konfirmation – 5 ideer

Det er ikke et krav, at du har et tema til din konfirmation, men det er dog meget populært. Det er nemlig en fest, der skal være i din ånd, og derfor må den gerne have et tema, som du er glad for.

Hvis du har svært ved at finde en god idé til et tema, du kan bruge til din konfirmation, så er du dog kommet til det rette sted. Her på siden kan du finde hele fem gode idéer, hvorfor der sandsynligvis også er min. ét af disse temaer, der falder i din smag.

Tema 1. Lyserød

De fleste piger i denne alder er vilde med lyserød. Derfor er det også oplagt, at man bruger det som et tema for hele festen. Pynt, mad, drinks m.m. skal være valgt og lave med fokus på, at temaet for festen er lyserød. Det er der mange, der har stor succes med.

Tema 2. Fodbold

Hvis du er rigtig glad for fodbold, så er det også oplagt, at du lader dette være tema for din konfirmation. Du kan fx pynte op med balloner, der har udseende som fodbolde, få lavet en dug, der ligner en fodboldbane og meget mere.

Tema 3. Hollywood

Dette er faktisk et tema, der bruges til mange typer af fester. Her kan folk enten vælge at tage et fint sæt tøj på eller klæde sig ud som en skuespiller. Pynt kan inkludere alt fra en rød løber med paparazzier til balloner med flotte stjerner i guld på.

Tema 4. White Party

Igen er der tale om et populært tema. Det kræver dog, at det er et tema, som gæsterne er med på. Her skal alle gæster nemlig være iklædt et hvidt outfit – og herunder også konfirmanden. Pynt, mad, drikke osv. skal dertil også leve op til dette.

Tema 5. Hawaii

Er det godt vejr, så er dette et sjovt tema. Få pyntet dit festlokale op, som var det Hawaii. Hav blomsterkæder klar til dine gæster ankommer, og server deres drinks i en kokosnød. Som konfirmand kan du vælge selv at tage en Hawaii-skjorte på, når de kirkelige aktiviteter er overstået.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *