Takketale til konfirmation

takketale konfirmation

Takketale til konfirmation – 3 eksempler

Det er kutyme at konfirmanden skal holde en takketale ved sin konfirmation. Det er ikke alle konfirmander, der har lige nemt ved dette. Nogen har svært ved at skrive den, mens andre har svært ved at holde den. Hvis du er én af dem, så er der dog hjælp at hente.

Har du svært ved at skrive en god takketale til din konfirmation, så kan du finde tre eksempler herunder. Du kan bruge disse som inspiration til at skrive din egen eller du kan bruge en hel tale – det er op til dig selv.

Takketale #1

Kære alle,

Til en start vil jeg gerne sige tusind tak for, at I alle kunne finde tid til at deltage ved min konfirmation. Jeg er rigtig glad for, at jeg har alle mine nærmeste omkring mig på en så speciel dag, som denne. Dertil vil jeg også gerne takke for de fantastiske gaver, I alle har haft med til mig – det er jeg helt overvældet over.

Jeg er dog nødt til at sige en særlig tak til mine forældre. Ikke blot fordi, at de har stablet hele denne dag på benene, og heller ikke kun for deres meget generøse gave, men specielt for den fantastiske opvækst, I har givet mig. I har altid været der for mig, og I har altid støttet mig, når jeg har haft brug for det.

Jeg er nu på vej ind i de voksnes rækker, som det kaldes, og jeg er nået en alder, hvor jeg for alvor er begyndt at have en forståelse for, hvor meget, I har gjort for mig, og det er jeg jer evigt taknemmelige for, så tak – jeg elsker jer!

Takketale #2

Kære alle,

Jeg har rigtig meget at takke for på en speciel dag som denne. De fleste har sikkert allerede hørt taler nok, så jeg skal nok holde denne kort. Jeg vil gerne takke jer alle, fordi I er kommet, fordi I fejrer mig, og fordi I har haft fantastiske gaver med.

Der er dog to personer, jeg særligt gerne vil takke; mine forældre. I skal ikke kun have en stor tak for at stable denne fantastiske dag på benene. I skal heller ikke kun have tak for jeres fantastiske gave. I skal også have en stor tak for at gøre min barndom og opvækst minderig og misundelsesværdig.

Det er vist ikke altid, at jeg har fortjent det, men alligevel har I altid været gode ved mig. Jeg elsker jer rigtig højt og er dybt taknemmelig for alt, hvad I har gjort for mig. Det er måske også derfor, jeg ikke er helt klar til at stå på min egne ben endnu, selvom jeg er blevet ældre.

Til sidst vil jeg gerne udbringe en skål for mine forældre.

Takketale #3

Kære alle,

Jeg er lidt nervøs, så jeg vil gerne holde min tale kort. Til en start vil jeg gerne takke jer for jeres deltagelse, de mange gaver, og at I vil fejre mig.

Det betyder meget for mig, at jeg er omgivet af mine nærmeste på en dag, som dette. Jeg ønsker dog særligt at sige tak til mine forældre. I skal vide, at jeg elsker jer rigtig højt, og at jeg er dybt, dybt taknemmelig for alt det, I har gjort for mig.

Jeg ville ønske, jeg kunne gøre op for det hele, men jeg ved ikke hvordan. I har givet mig en opvækst, som kun få kan drømme om. Derfor har I også fortjent, at resten af forsamlingen rejser sig, så vi alle kan udbringe en skål i jeres ære. Jeg elsker jer, og skål!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *